Založ si blog

Žijeme v zamatovej totalite alebo keď veľká ryba požiera tie malé. .. ..

Niektorí ľudia by boli radšej keby boli dňom a nocou Vianoce, nadšene sa tváriac že veria v existenciu Ježiška ktorý im šťastlivcom (lebo oni predsa na to majú) nosí darčeky, než každodenne počúvať náreky zástupov nezamestnaných, chudobných a večne nespokojných s touto dobou.

Ak im narušíte túto ich životnú idylku, tvrdiac že žijú v klamstve a že sú ďaleko od životnej reality, nabudúce sa bez vašej značne filozofickej a nudnej osobnosti zaobídu.

A v žiadnej situácií sa im nepokúšajte tvrdiť že celý svet ponímajúc mnohé štáty sú v rukách sekty slobodomurárov a miliardárskych hyen, ktorí s našimi nepotrebnými životmi (mravcov) hrajú šach – mat. Že pred – určujú predaj, nákup, kde sa bude čo pestovať, vzrast ekonomiky, špekulačných burzových akcií, kde bude vojna, kde prídu záchranci. Rozhodujú kde nechajú ľudí bez prístrešia a bez pomoci alebo najnovšie kde úbohých ľudí, včetne žien a detí ponechajú napospas moslimským fundamentalistickým teroristom.

A krajina ktorá nesúhlasí alebo nedaj bože uprednostňuje mať vlastnú politiku a ekonomiku štátu, tak dotyčných voľnomyšlienkárov čaká nemilosrdné odsúdenie. Dotyčný zradca sa nielen ocitne na čiernej listine, kde má proti sebe dokonca aj OSN, Arabskú Európu, najdemokratickejšiu obamovu Ameriku a tiež nejaké tie humanitné Onlus. A to je len začiatok….

Hneď na to previnilci majú čo dočinenia s omnipotentnou bankovou burzou, kde valuta previnilého národa klesne, aby im nabudúce bolo jasné že predsa nemôžu hatiť demokratické a zamatové pre – kysnuté chúťky.

Najhoršie sú na tom previnilci, obyčajní smrteľníci, kde niet o čo olúpiť (demokraticky odkúpiť vlastníctvo). A vôbec nezávidím tým úbohým krajinám, kde sa nachádzajú nerastné suroviny alebo tekuté zlato v podobe ropy. Tam je najväčší záujem o nastolenie demokracie e neváha sa použiť akákoľvek vojenská sila nehľadiac na obete.

Nenažraná politika Američanov, zasiala veľkú nenávisť medzi arabskými štátmi a docielila excelentný nárast extrémistických vyznávačov Koránu. Boli sme svedkami nechutných zverských popráv mužov, žien, detí a predajom úbohých duší do otroctva. Tesne pred Vianocami v ďalekom oriente odťali na výstrahu niekoľkým deťom hlavy lebo nechceli konvertovať na islam. A tesne pár dní na to sa pomstili v jednej škole v Pakistane, že ich otcovia sú zapojení v boji proti teroristickej ISIS. Stovka školákov prišla brutálne o život, detský svedok vypovedal, že upálili telo jednej učiteľky pred ich očami. Úplne bežná poprava veď sa jednalo o študovanú ženu, len pevne dúfam že už nebola medzi živými, keď horelo jej telo.

A niekde tesne za hranicami Turecka, úbohí Kurdi a v podobných zónach kde majú islamskí teroristi voľnú nohu zabíjať koľko len vládzu, nastolili vlastnú podobu ako má vyzerať život na zemi. Plno rodín ktoré prežili sú na úteku. Títo však prežívajú ďalšie peklo v podobe hladu a zimy. Ani zmienka žeby boli vyslané humanitné organizácie alebo záchranné vojská. Len jednorázová zmienka v podobe správ a len Pápežova sústrasť s obeťami v podobe polnočnej vianočnej minúty ticha.

Všetky Onlus zase pre istotu mlčia, ako by ich jedna mater mala, čakajú totiž na svoju príležitosť keď zase vďačne budú písať o vojnových obetiach v Palestíne a proti Izraelu.

Politika Izraela nebola nikomu sympatická, mnohí boli prekvapení a znechutení keď na vyslané strely z radov Hamas odpovedalo izraelské proti-raketové zariadenie. Takisto mnohí neboli nadšení keď tunely, ktoré pomáhali kopať aj palestínske deti, boli postupne odhalené. Jednotne sa ozýval odpor ľudstva, ktorý nesúhlasil s vyslanými strelami smerom na Gazu keď predsa Izrael nemal žiadne škody.

Tam kde sa zvolí namiesto vecného dialógu hlas zbraní tam už niet pomoci, tie nehľadia či stojí v ceste škola, nemocnica, deti, ženy, starci.

Mne je jasné že kopanie tunelov EÚ nevadí a nevidí to ako ani priestupok tobôž ťažký čin. Ale Izrael to tak ako ja nepochopil, má svoju hlavu. Nám tu cez našu slobodnú Európu kde kto prefrčí bez toho že by sme sa trápili či vezie zbrane alebo preváža materiál na šírenie džihádu.

Sledovala som tesne pred Vianocami dokument kde jeden novinár zrejme si nevážil vlastný život……Ale aj tak som vďačná za ten dokument lebo som si urobila obraz a pochopila ako je ľahko sa dostať k základni teroristickej ISIS. A tak by to nemal byť žiadny problém pre tajnú službu akéhokoľvek štátu. Krútila som hlavou ako sa dostal k obydliam týchto džihádistov, nehovoriac o tom že mu ich deti vďačne predvádzali lásku k povolaniu ich otcov a vraj keď vyrastú že aj oni budú viesť svätú vojnu.

Nevidím žiadnu odozvu aj napriek tomu že tento šikovný novinár im doslovne v priebehu pár hodín všetko vypátral ale mne je jasné, že nie záujem týchto brutálnych vrahov zastaviť. Dotyční ktorých sa to týka aj vďaka tomuto novinárovi vedia kde sa nachádza hlavný stan teroristov a vedia kde sa skrývajú vystrašení, uzimení a hladní utečenci, mnohí z nich deti a ženy. Mužov ktorí sa vzpierajú ich ponímaniu Koránu a pripojiť sa k nim ihneď zabijú.

Pýtam sa načo všetci čakajú? Svätý otec to povedal presne, je treba sa spojiť a spolu, nie jednotlivo proti terorizmu bojovať. Ak som to dobre pochopila tak vlastne bez povolenia OSN, NATO a EÚ a ešte neviem koho vlastne by sa povstalci a utečenci nemali brániť, ale mali by čakať na milostivé rozhodnutie spomínaných veľmocí. Úbohí ľudia tak rada by som im dala prednosť keby mohli priplávať ku pobrežiam Talianska namiesto Afričanov, vlastne by mali dostať prvenstvo v pomoci mali by byť odvezení do bezpečia.

Ja už dávno viem že za rúškom EÚ sa skrýva len skupina mocných ktorí majú v rukách úplne všetko aj tie naše bezvýznamné životy. Voľby sú len fraška lebo akonáhle sa ich oddané sľubotechny dostanú k válovu už si nás nevšímajú a ešte si z nás strieľajú. A ešte niekto sa snaží zvaliť vinu na komunistov?! Často to používal aj Berlusconi a budete sa diviť na ľudí to platí lebo nechcú aby sa dostali k moci komunisti. Najlepšie je že proti takémuto kapitalistickému zamatovému totalizmu v ktorom si hovieme, naši dedovia položili svoj život a sa obracajú v hrobe že sme na námestiach štrngotali kľúčmi a tancovali od radosti.

A tiež si myslím že politika Nemecka a zvlásť pani Merkel je vlastne len pomsta nemeckého ľudu za útrapy ktoré museli znášať po vojnovej porážke s Ruskom a so spojenými vojskami. Tieto dve veľmoci si rozdelili Nemecko na dva tábory a tiež národ ako vojnovú korisť. Tesne po „89“ som počula viaceré hlasy starších ľudí, ktorí sa sťažovali že Nemci nakoniec dostali svoje a dokonca omnoho viac aj bez použitia zbraní.

Nemôžem s tým nesúhlasiť vidiac nenávistnú politiku EÚ voči Rusku kde bez hanby aj cez mŕtvoly chcú nastoliť demokraciu na Ukrajine. Už sa vidia ako stavajú diaľnice aby mohli privážať svoj tovar ktorý už dávno leží v zaprášených regáloch. Ukrajina by bola lahôdkovým sústom kde by sa mohli realizovať ich vykorisťovateľské sny a splnil by sa im ten najväčší, …..mieriť priamo zbrane zo základne NATO proti Putinovi a Rusku.

Držím palce všetkým krajinám, ktoré sú ohraničené bezpečne štátnou hranicou a pýšia sa colnými kontrolami a je mi jedno či niekto ich politiku považuje za totalitnú alebo nie. Nikto nemá právo zasahovať do vnútorných záležitostí žiadneho štátu ak nie priateľským dialógom. No koľkí mudrlanti ste študovali a dostávate veľké platy a nakoniec celý svet vyzerá takto! Ak by zajtra prileteli mimozemšťania nemá sa tento svet čím chváliť očividne a bez hanby v rámci hesla veľká ryba požiera tie malé….

Akoby nám občanom Európy nestačili problémy ktorými musíme čeliť, už len to nám chýbalo aby nás začali strieľať a hádzali po nás bomby naši utláčaní multikultúrni moslimskí bratia a sestry. Francúzsko sa prebudilo zo sladkého spánku, veď tiež uznali nedávno Palestínsky štát, ktorý sa nijako nemieni vysporiadať s teroristami. A žiadnom prípade táto krajina kde nepoznajú pojem demokracia a pojem ľudské práva už len v postavení moslimských žien a dievčat predsa nemôžu vykrikovať chyťte zlodeja. Dobro-ľudkovia aj v tomto poslednom teroristickom útoku v Paríži sa snažia argumentovať že sa jedná o ich občanov a nie je to útok islamistov. Nuž keby nebolo tohto bezočivého útoku, Francúzi by sa vôbec nepohli aby nejaký zákrok proti teroristom urobili. U nich je to jedenásť obetí, malá kvapka a je to nič v porovnaní na územiach, kde sú beztrestne slobodní surovo zabíjať ako na jatkách dobytok v mene ich „Alaha.“

„Stále viac a viac si uvedomujem že títo krvaví bojovníci džihádu sa nijak nedotknú milionárov ani neunášajú ich deti. Nijako neotravujú život veľkolepým hviezdam Hollywoodu, ktoré sa predvádzajú v drahých róbach, žijú na prevysokej štandardnej nohe. Neútočia na členov kráľovských rodín a na významných politikov a osobnosti, alebo sa mýlim?!“

„Civilné obete“ v Sýrií sú pre roztlieskavačov len „kolaterálne straty“. .. .? !

12.04.2017

Nepochybujem, že mnohí roztlieskavači sa spoliehali, že tam v tej „Sýrií“ to vlastne iba „čistia“ od teroristov… Túto idylku im z času na čas kazilo publikovanie správ z vojnovej oblasti od organizácií #ONU, #UNICEF, #UNHCR a od kadejakých úplne zbytočných a pre nich nedôveryhodných #ONLUS. Ešteže sú! Doposiaľ sa vo veci angažovali a naďalej sa [...]

Sexuálne obťažovanie je každodenný chlebík na Facebooku

19.08.2016

Pred časom som dala na môj Facebookový profil snímok z ranej mladosti. Nemyslite si o mne, že patrím k tým, čo publikujú každú hodinu svoje autoportréty, iba sem tam vyvesím nejaké to osobné foto. S údivom som však sledovala, ako sa mi dostalo tej cti a zažila som to, čo zrejme prežíva veľa dievčat a žien, a tiež mi je jasné, že mnohé dámy sa tým vôbec ani [...]

Ťažko chorí a bezvládní sú vydedenci tejto krajiny!

25.09.2015

Po „Zamatovom prevrate“ si každá vláda nasledovne rok po roku zvolila cestu, zaťaženia peňaženky svojich občanov a tiež v rámci údajného prisvojovania si moderného modelu zdravotníctva, podľa vyspelých, západných susedov. No model, ako model, až na to že mi to skôr pripadá, ako systém výpalníctva, úžerníctva, korupcie, protekcionárstva, proste jedna mafia! Veď [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 29541x
Priemerná čítanosť článkov: 2462x

Autor blogu

Kategórie